Naslovnica O nama Gdje smo Savijeti Linkovi

 

Filteri za vodu
Ionizacija vode
 
Ionizacija zraka

 

 

   
Korisnici o nama

 

Nakon ugradnje vašeg filtra PDF 21 koji smo postavili u podrumu našeg objekta na ulaznu cijev mogu reći da smo primijetili da na perlatorima na slavinama nema više smeća te da je filter promijenio boju, u okusu vode nema nikakvih promjena i praktički smo i zaboravili da filter i postoji.

Vladimir Đurčević, ViroviticaHtio bih napomenuti da sam se za filter model PDF21 odlučio nakon dosta prikupljenih informacija i raspitivanja kako kod ljudi koji koriste neke druge vrste filtera, tako i kod kompetentnih osoba iz ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO GRADA ZAGREBA. Naime, htio sam zadržati kvalitetu vode koju pijem (a to je tvrda voda puna minerala), a opet se nekako riješiti tvrdokornog kamenca na ploćicama i u aparatima. S PDF21 filterom voda je ostala iste kvalitete, ali se kamenac čisti (s pipa i sanitarija) bez ikakvih kemijskih sredstava.

Ivan Penić, SamoborNakon godine dana upotrebe modela PDF 21 možemo reči da su prva poboljšanja uočena odmah nakon ugradnje istog posebno na perilici za rublje,mrežicama na pipama za vodu.Zadovoljni smo.
Sa štovanjem!

Renata Kralj, VaraždinTrebalo je neko vrijeme da se odlučimo za filter za pročišćavanje vode.Odlučili smo se za model na principu reverzne osmoze i jako smo zadovoljni.Pošto pijemo dravsku vodu koja je puna nitrata, pesticida, herbicida, klora i ostalih kemijskih spojeva, zadovoljni smo ovim modelom koji nam u potpunosti očisti vodu, te je sada bez straha za posljedicama konzumiramo u velikim količinama.

Martina Vusić, Ivanec

Nakon nekoliko prikupljenih informacija u inozemstvu o ioniziranoj vodi, uspjeli smo pronaći tvrtku u Hrvatskoj koja se bavi ionizacijom vode.Uvjerili smo se da je takva voda odlična za zdravlje, te se odlučili za kupnju aparata.Eto, danas nakon 6 mjeseci korištenja ionizirane vode moramo istaći da smo prezadovoljni učinkom i korištenjem te vode.

Kontrol Biro d.o.o., Zagreb


Poštovani. Korištenjem alkalne ili ionizirane vode zadovoljni smo.Ima pozitivne zdrastvene učinke koji su bili prioritet kod kupnje tog aparata.

Krešimir Vukorepa, Rovinj