Naslovnica O nama Gdje smo Savijeti Linkovi

 

Filteri za vodu
Ionizacija vode
 
Kisik terapija
Ionizacija zraka

 

 

   
Zrak

Kisik terapija
da li ste znali
naš proizvod - Ricana kisik generator
upotreba

Kisik za duševnu i tjelesnu potrebu

Velik broj osnovnih i duševnih bolesti organizma kod ljudi posljedica je visokog stupnja naseljenosti i ambicioznog načina života. Sve nas to vodi k smanjivanju proizvodnje stanične energije te posljedici slabljenja imuniteta.

Uvijek postoji povećana potreba za prirodnim zdravljenjima sa inhalacijom kisika, koja je posebno uspješna u kombinaciji sa drugim metodama prirodnog zdravljenja. Različite terapije kisikom dobro su poznate ljudima već iz davnina. Ne glede na to, da specifične efekte te alternativne metode zdravljenja službena medicina znanstveno još nije ni dokazivala, mnogi u medicini i alternativnim oblicima zdravljenja kisik uspješno upotrebljavaju. Potreba za pozitivnim energijskim učinkom kisika, dobro poznata među ljudima, kao posljedica dubokog, jednakomjernog disanja postaje sve veća. Nažalost danas najbolje znane metode terapije kisikom zahtijevaju velika postrojenja i povezana su velikim troškovima.

Tvrtka Ricana Oxygen® razvila je kisik generator sa namjerom, da bi sa manjim troškovima i jednostavnom upotrebom proizvod približili svim ljudima, a posebno bolesnicima. Voda, kisik i enzimske tablete stave se u kisik generator, te se nakon toga zatvori. Nastajanje elementarnog kisika počinje nakon 2 minute, a udišemo ga približno 20 minuta. Uređaj je kompaktan, ne zahtjeva velike troškove te je jednostavan za upotrebu.

Na taj način je udisanje kisika postalo dosežno svakome i praktično svuda (kod kuće, na putu, odmoru, poslu, treningu…). Kao kratkotrajne terapije upotrebljavaju se kod alternativnog zdravljenja, te u kozmetičkim salonima i salonima za opuštanje.