Naslovnica O nama Gdje smo Savijeti Linkovi

 

Filteri za vodu
Ionizacija vode
 
Ionizacija zraka

 

 

   
Ionizacija vode

Alkamedi - Nexus ionizatori vode su uređaji, koji vodu iz slavina prefiltriraju, a nakon toga je pomoću titan/platinaste elektrode i posebnih membrana podjele na ALKALNU (katodnu) i KISELU (anodnu) vodu.
Upotreba alkalne vode ima zdravstvene učinke, te su iz toga razloga Alkamedi - Nexus uređaji u svijetu i registrirani i kao medicinska pripomoć.

Alkalna voda jak je antioksidant, koji odstranjuje slobodne radikale iz tijela i jako štetne super oksidante. Prekomjerna kiselost tijela se smanjuje te prva obrambena linija našeg zdravlja postane mnogo uspješnija. Zbog dvaput manje veličine klastrova (skupina) vodenih molekula kao što ih ima voda iz slavine je hidracija tijela brža i intenzivnija, a čajevi, napici i hrana su puno izrazitijeg okusa.


Učinkovitost Alkamedi - Nexus ionizatora vode

  • Pijenje alkalne vode je najbolja preventivna zaštita od kancerogenih oboljenja, smanjuje šećer u krvi-dijabetes, smanjuje visoki krvni tlak, štiti od osteoporoze, ublažava smetnje u krvnim žilama i čisti tijelo od raznih otrova.
  • Kisela voda, koja je tzv. otpad ionizacije vode, upotrebljava se kao odličan prirodni sterilizator kod čišćenja, higijene, konzervacije hrane, usne higijene, njezi lica, kože i kose...
  • Potpuno mikroskopsko upravljanje i djelovanje uređaja omogućava nam 4 stupnja alkalnosti/kiselosti, oksidacijsko redukcijski potencijal (ORP) do -346 mV, te nadmašuje svjetsku najkvalitetniju Hunza Himalajski vodu.

 

 

Pročitajte više
> Alkameidi-Nexus.pdf
> ionizacija_vode.pdf
http://www.alkamedi.com/eng/sub2.html
http://www.alkamedi.com/eng/sub2-2.html